1. SZAKASZ – MI AZ ÖN INFORMÁCIÓJÁT?

Amikor vásárol valamit üzletünkből, a vételi és eladási folyamat részeként összegyűjtjük az Ön által megadott személyes információkat, például a nevét, címét és e-mail címét.

Amikor böngészi webhelyünkön, automatikusan megkapjuk a számítógépének Internet Protocol (IP) címét is, hogy olyan információkat szolgáltasson nekünk, amelyek segítenek megismerni böngészőjét és operációs rendszerét. E-mail marketing (ha van): Az Ön engedélyével e-maileket küldhetünk webhelyünkről, új termékekről és szolgáltatásokról, valamint egyéb frissítésekről.

Fenntartjuk a jogot, hogy bármilyen személyes információt közzétegyenek és nyilvánosságra hozhassanak, amelyet az Ön által bűnüldöző szerveknek vagy más kormányzati tisztviselőknek szolgáltattak, mivel egyedülálló és teljes belátásunk szerint szükségesnek tartjuk az alkalmazandó törvények betartását, vagy bármely kormányzati szerv vagy ügynökség kérésére .

  1. SZAKASZ – JÓVÁHAGYÁS

Hogyan szerezheted meg a hozzájárulásamat?

Amikor személyes információkat szolgáltat nekünk a tranzakció befejezéséhez, a hitelkártya ellenőrzéséhez, a megrendelés benyújtásához, a kézbesítés megszervezéséhez vagy a vásárlás visszatérítéséhez, beleegyezik abba, hogy személyes adatait összegyűjtjük, és csak erre a célra használjuk fel.

Ha másodlagos okokból kérjük az Ön személyes adatait, mint például a marketing, akkor vagy közvetlenül megkérjük Öntől kifejezett hozzájárulását, vagy lehetőséget biztosítunk nemek elmondására.

Hogyan lehet visszavonni beleegyezésemet?

Ha a belépés után meggondolja magát, bármikor visszavonhatja az Ön hozzájárulását ahhoz, hogy kapcsolatba lépünk Önnel az Ön adatainak folyamatos gyűjtése, felhasználása vagy közzététele céljából, kapcsolatba lépve velünk az https://www.wifiduoboost.hu/elerhetoseg/ címen.

  1. SZAKASZ – KÖZZÉTÉTEL

Nyilvánosságra hozhatjuk személyes adatait, ha a törvény ezt előírja, vagy ha megsérti Szolgáltatási feltételeinket.

  1. SZAKASZ – FIZETÉS

Minden közvetlen fizetési átjáró megfelel a PCI-DSS által a PCI Biztonsági Szabványügyi Tanács által irányított szabványoknak, amely olyan márkák közös erőfeszítése, mint a Visa, a MasterCard, az American Express és az Discover. A PCI-DSS követelmények segítenek a hitelkártya-adatok biztonságos kezelésében webhelyünk és szolgáltatói között.

  1. SZAKASZ – HARMADIK FELEK SZOLGÁLTATÁSAI

Általában az általunk használt harmadik fél szolgáltatók csak annyiban gyűjtik, használják és közlik az Ön adatait, hogy lehetővé tegyék számukra nyújtott szolgáltatások teljesítését.

Egyes harmadik fél szolgáltatóinak, például a fizetési átjáróknak és más fizetési műveletek feldolgozóinak azonban vannak saját adatvédelmi irányelveik azon információk vonatkozásában, amelyeket a vásárláshoz kapcsolódó tranzakciókkal kapcsolatban kötelesek biztosítani számukra.

Ezeknek a szolgáltatóknak azt javasoljuk, hogy olvassa el az adatvédelmi irányelveiket, hogy megértsék, milyen módon kezelik az Ön személyes adatait ezek a szolgáltatók.

Ne felejtse el különösen, hogy bizonyos szolgáltatók olyan telephelyeken lehetnek, vagy olyan létesítményekkel rendelkezhetnek, amelyek nem Ön, sem mi más joghatóságra találhatók. Tehát, ha úgy dönt, hogy egy harmadik fél szolgáltatójának szolgáltatásait magában foglaló tranzakciót folytat, akkor az Ön adataira annak a joghatóságnak a törvényei vonatkozhatnak, amelyben a szolgáltató vagy annak létesítményei találhatók.

Amint elhagyja webhelyünket, vagy egy harmadik fél weboldalára vagy alkalmazásra irányítják Önt, ez az adatvédelmi politika vagy webhelyünk Általános Szerződési Feltételei már nem vonatkozik Önre.

linkek

Ha rákattint a webhelyünk hivatkozásaira, azok elvezethetnek téged webhelyünkről. Nem vagyunk felelősek a többi weboldal adatvédelmi gyakorlatáért, és arra ösztönözzük Önt, hogy olvassa el az ő adatvédelmi nyilatkozatukat.

  1. SZAKASZ – BIZTONSÁG

Személyes adatainak védelme érdekében ésszerű óvintézkedéseket teszünk, és betartjuk az iparági bevált gyakorlatokat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy azok nem kerülnek-e helytelenül elveszítésre, visszaélésre, hozzáférésre, nyilvánosságra, megváltoztatni vagy megsemmisíteni. Ha megadja nekünk hitelkártya-adatait, akkor az adatok titkosítva vannak a biztonságos socket layer technológia (SSL) használatával, és AES-256 titkosítással tárolódnak. Bár az interneten keresztül történő továbbítás vagy az elektronikus tárolás egyik módja sem 100% -ban biztonságos, betartjuk az összes PCI-DSS követelményt, és további általánosan elfogadott ipari szabványokat vezetünk be.

  1. SZAKASZ – A KONFENZCIÓK ÖSSZE

A weboldal használatával kijelenti, hogy legalább a teljes életkora az Ön állama vagy tartománya lakóhelyén van, vagy hogy Ön a teljes állampolgárságú az Ön állama vagy tartománya lakóhelyén, és beleegyezését adta nekünk, hogy engedélyezzük bármelyik kiskorú eltartottainak, hogy használják ezt a webhelyet.

  1. SZAKASZ – AZ EZEN AJÁNLATI POLITIKA VÁLTOZÁSAI

Fenntartjuk a jogot arra, hogy ezt az adatvédelmi irányelvet bármikor módosítsák, ezért kérjük, olvassa el gyakran. A változtatások és pontosítások azonnal a weboldalon történő közzétételüket követően lépnek hatályba. Ha lényeges változtatásokat hajtunk végre ezen irányelvben, akkor értesítjük Önöket arról, hogy frissítették, hogy tudatában legyen annak, hogy milyen információkat gyűjtünk, hogyan használjuk, és milyen körülmények között használjuk és / vagy nyilvánosságra hozzuk azt. Ha társaságunkat megszerezzük vagy egyesítjük egy másik társasággal, akkor az Ön adatait átadhatjuk az új tulajdonosoknak, hogy tovább folytathassuk Önnek termékek vagy szolgáltatások eladását.
KÉRDÉSEK ÉS KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Ha azt szeretné, hogy: hozzáférjen, helyesbítsen, módosítson vagy töröljön bármilyen személyes információt, amely a rád van, regisztráljon panaszt, vagy egyszerűen csak további információt szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot az https://www.wifiduoboost.hu/elerhetoseg/ címen.